Strešný box Hapro Nordic 10.8 Brilliant Black

Strešný box Hapro Nordic 10.8 Brilliant Black

CENA: 789.00 €

Vrátane DPH
Dostupnosť:

Skladom

Kód tovaru:

30650

Záruka:

5 roky

Strešný box Hapro Nordic 10.8 Brilliant Black

Exkluzívny, aerodynamický strešný box s výškou iba 32 cm.

  • Hapro Nordic 10.8 je veľmi kvalitný, precízne spracovaný nízkoprofilový strešný box. Minimálna výška prispieva k výbornej aerodynamike a minimalizuje hluk. Ak sa potrebujete dostať pod prístrešok či do garáže Nordic 10.8 je ten najnižší model, ktorý vám môžeme ponúknuť.  Keby si chcete presne premerať vjazd do garáže, max. výška je 30 cm nad strešný nosič.

  • Hapro Nordic 10.8 je veľmi dobre vybavený strešný box a z hľadiska funkcii vám dá maximum, ktoré môžete od strešného boxu očakávať.

 

  • Čeľusťový systém montáže na strešný nosič s indikátorom uťahovacieho momentu Hapro Premium Fit.

 

 

  • Kovové výstuhy po celej dĺžke spodnej časti zabezpečia boxu pevnosť a stabilitu, nosnosť 75 kg.

 

  • Otvárania a zatváranie zabezpečujú dvojčinné dynamické pružinové vzpery. Zvíhajú veko boxu a držia ho v optimálnej polohe pri nakladaní. Pri zatváraní tlačia veko k spodnej časti pre dokonalé zaistenie.

 

  • Obojstranné otváranie je veľmi komfortná funkcia. V provom rade sa vďaka obojtrannému otváraniu zjednoduší montáž samotného boxu, tým že máte lepší prístup k montážnemu systému. Pri nakladaní a vykladaní prepravovaných vecí dočiahnete všade. Taktiež pri nie moc ideálnych podmienkach na parkoviskách obojstranné otváranie boxu veľmi oceníte.

 

  • Kvalitný 3-bodový centrálny zámok uzamkne box bezpečne a tesne v troch miestach jedným pohybom. Kľúč je možné zo zámku vytiahnuť len pokiaľ je box bezpečne uzamknutý - dodatočné bezpečnostné opatrenie.

  • Hapro Nordic 10.8 je idálny na prepravu lyží. Ak by ste chceli brať do boxu iba lyže, naložíte aj 8 či 9 párov a to až do dĺžky 220 cm. Vzhľadom na to, že box je naozaj nízky tak vplyv na spotrebu paliva je minimálny. Preto si tento model zákazníci nechávajú na aute aj dlhšie obdobie počas lyžiarskej sezóny.

  • Vynikajúci dizajn, najvyššia kvalita, 5 ročná záruka, toto je Hapro!

Technické údaje
 
Značka:

Hapro

Model:

Nordic 10.8 Brilliant Black

Dĺžka (cm):

226

Šírka (cm):

94

Výška (cm):

32

Vnútorné rozmery:

221 x 89 x 31 cm

Objem:

460 l

Hmotnosť:

22,5 kg

Max nosnosť:

75 kg

Montážny systém:

Premium-Fit

Otváranie / Uzamykanie:

Obojstranné / Centrálne 3-bodové

Materiál:

ABS/PMMA

Farba:

Čierna lesklá

Max dĺžka lyží:

220 cm

Prepravná kapacita lyží / snowboardov:

8 / 5

Maximálna šírka / výška strešného nosiča:

95 mm / 35 mm

Montáž do T drážiek hliníkových tyčí:

Áno, s adaptérom 23408

Batožinové popruhy:

Áno

City-Crasch / Schválenie TUV:

Áno / Áno

Prílohy:

 
NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

 Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.     
VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.