Strešný nosič THULE Evo WingBar 7106/7113/6089 pre AUDI Q8

Strešný nosič THULE Evo WingBar 7106/7113/6089 pre AUDI Q8

CENA: 298.00 €

Vrátane DPH
Dostupnosť:

Skladom

Kód tovaru:

TH30362

Záruka:

5 roky

Strešný nosič THULE Evo WingBar 7106/7113/6089 pre AUDI Q8

Balenie obsahuje 2 kompletné priečne nosiče najvyššej kvality s vynikajúcimi pevnostnými a aerodynamickými vlastnosťami.

Nosič sa dodáva v rozloženom stave. Balenie pozostáva z 3 krabičiek: 7106 - Thule Evo Flush Rail (4 pätky), 7113 - Thule WingBar Evo (2 tyče), 6089 - Thule Kit (4 úchyty) pre AUDI Q8.

 

7106 - Thule Evo Flush Rail: Tieto pätky strešného nosiča systemu Thule Evo sa používajú pre strechy vozidiel vybavených od výrovy integrovanými (zapustenými) strešnými pozdĺžnikmi . Patentovaný sťahovací mechanizmus utiahnete pomocou pribaleného momentového kľúča, ktorý vám ukáže kedy je nosič bezpečne a poriadne pripevnený k vozidlu. Iné náradie k zostaveniu a upevneniu nosiča nepotrebujete. Súčasťou pätiek sú taktiež zámky Thule One Key.

 

7113 - Thule WingBar Evo: Najnovšie hliníkové nosné Thule tyče s dlžkou 127 cm, šírkou 80 mm, výškou 28 mm a T-drážkou po celej dĺžke profilu.

Sú vybavené novými technológiami ako:

WindDiffuser - narušuje prúdenie vzduchu, čím sa znižuje hluk a odpor pre nižšiu spotrebu paliva.

Trail Edge - tiež prispieva k znižovaniu aerodynamického odporu jasným oddelovaním vzduchu od tyče.

SmartSlides - je posuvná stupnica, ktorá je zároveň aerodynamickým krytom drážky na spodnej strane tyčí a umožňuje presné nastavenie potrebnej vzdialenosti pri zostavení nosiča.

SwingBlade - nové koncovky (krytky) profilu tyčí je možné otvoriť vďaka čomu umožňujú prístup do T-drážky pre jednoduché uchytenie príslušenstva.

BoxBeam - predstavuje vnútornú štruktúru tyče, ktorá vytvára výnimočne pevnú nosnú tyč.

QuickAccess - nové gumenné testnenie T-drážky - rozdelené na 2 časti. Pri montáži príslušenstva do T-drážky nie je potrebné tesnenie odnímať.

 

6089 - Thule Kit pre AUDI Q8 - balenie 4 úchytov, ktoré pripevníte na pätky 7106 jednoducho s pribaleným imbus kľúčom.

Technické údaje
 
Výrobca:

THULE

Značka:

AUDI

Model:

Q8

Karoséria:

5-dr SUV

Rok výroby:

19-

Uchytenie:

Integrované pozdĺžniky (lyžiny)

Nosnosť:

75 kg

Uzamykanie:

Súčasťou balenia

Dĺžka tyčí:

127 cm


 
NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

 Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.     
VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.