Strešný nosič HAKR 0013/0002 – Wing Profil pre AUDI A6 Avant

Strešný nosič HAKR 0013/0002 – Wing Profil pre AUDI A6 Avant

CENA: 129.00 €

Vrátane DPH
Dostupnosť:

Skladom

Kód tovaru:

HA0011

Strešný nosič HAKR 0013/0002 – Wing Profil

V balení sa nachádzajú 2 kompletné kvalitné priečne nosiče.

Nosič sa dodáva v rozloženom stave - demonte. Balenie pozostáva z 2 krabičiek. HV0013 (4 pätky - úchyty) a HV0002 Wing Profil (2 tyče).

Hakr HV0013 - balenie 4 ks pätiek - úchytov strešného nosiča určených pre strechy automobilov vybavených s vyvýšenými pozdĺžnými nosičmi - lyžinami s priemerom od 20 do 55 mm. Celková nosnosť je 100 kg. Pätky sú uzamykateľné, k dispozícii sú 2 kľúče. Časti dotýkajúce sa pozdĺžnika sú pokryté gumovou ochranou proti poškriabaniu. Pri skladaní nosiča sa pätky len jednoducho nasunú do spodnej drážky v tyčiach.

Hakr HV0002 - balenie 2 tyčí Wing Profil. Najnovšie hliníkové tyče s krídlovým profilom majú vylepšenú aerodynamiku čím je nosič tichší a má menší vplyv na spotrebu paliva. Šírka tyče je 7,4 cm,  výška 2,9 cm, dĺžka 120 cm. Súčasťou profiu - tyče je i T-drážka - 20 mm, ktorá vám umožní využíť kompletnú dĺžku tyče pre jednoduché uchytenie príslušenstva. Vnútorná štruktúra tyče vytvára veľmi silný profil. Vďaka svojej vysokej statickej nosnosti je profil vhodný i pre autostany so 4 dospelými osobami.

 

Technické údaje
 
Výrobca:

HAKR

Značka:

AUDI

Model:

A6 Avant

Karoséria:

5-dr Kombi

Rok výroby:

94-04

Uchytenie:

Strešné pozdĺžniky (lyžiny)

Nosnosť:

100 kg

Uzamykanie:

Súčasťou balenia

Dĺžka tyčí:

120 cm

Poznámka:

120 cm


 
NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

 Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.     
VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.