Strešný nosič HAKR 0013/0015 – ALU tyč pre MERCEDES BENZ C-klasse (W203)

Strešný nosič HAKR 0013/0015 – ALU tyč pre MERCEDES BENZ C-klasse (W203)

CENA: 109.00 €

Vrátane DPH
Dostupnosť:

Skladom

Kód tovaru:

SNHA0629

Strešný nosič 0013/0015 ALU profil od českého výrobcu Hakr Brno

Kvalitný strešný nosič s hliníkovým aero profilom s T-drážkou. Ideálny pre váš strešný box, nosiče bicycklov, paddleboardy, rebríky alebo iné náklady, pre ktoré nie je m iesto vo vašom v aute. Systém Hakr 0013 je rokmi overný a pužívajú ho tisíce spokojných zákazníkov.

Strešný nosič HV0013/HV0015 je určený pre autá so strechou vybavenou vyvýšenými  strešnými pozdĺžnikmi - lyžinami.

Balenie obsahuje 2 kompletné priečne nosiče a pozostáva z 2 škatúľ. 4 úchyty (pätky) HV0013 a 2 priečne hliníkové aero tyče HV0015.

Samotná montáž je veľmi jednoduchá. Postačí vám pribalený imbus kľúč.

Nosné 2 tyče HV0015 sú z eloxovaného hliníka. Priemer profilu je 48 x 28 mm. Súčasťou profilu je T-drážka široká 21 mm. Dĺžka profilu HV0015 je 120 cm. Hliníkový aero profil je pri jazde omnoho tichší oproti klasickým hranatým profilom. Pri používaní hliníkového profilu oceníte hlavne T-drážku, do ktorej môžete upevniť rôzne druhy príslušenstva od strešných boxov cez nosiče bicyklov, lyží až po nosiče pre vodné športy či nosiče pre remeselníkov. Keď drážku nepoužívate, určite ju treba zakryť pribaleným gumenným tesnením.

4 úchyty (pätky) HV0013 sú vhodné pre vyvýšené strešné pozdĺžniky - lyžiny s priemerom od 20 do 50 mm. Časti dotýkajúce sa pozdĺžnikov majú gumenný povrch, ktorý chráni pred poškriabaním a hlavne prispeva k dokonalému uchyteniu.

Súčasťou úchytov (pätiek) nosiča sú uzamykateľné krytky. Po montáži, krytky pekne ukončia dizajn úchytov a zároveň ich uzamknú.

Po montáži nosiča nezabudnite spodné drážky tyčí vyplniť pribaleným gumenným testnením. Zabránite prípadnému pískaniu nosiča.

Maximálna nosnosť nosiča je 100 kg. - Dodržujte max. nosnosť strechy určenú výrobcom vozidla.

Záruka 2 roky.

Technické údaje
 
Výrobca:

HAKR

Značka:

MERCEDES BENZ

Model:

C-Class Kombi

Karoséria:

5-dr Kombi

Rok výroby:

01-06

Uchytenie:

Strešné pozdĺžniky (lyžiny)

Nosnosť:

100 kg

Uzamykanie:

Áno

Dĺžka tyčí:

120 cm

Šírka tyčí:

48 mm

Výška tyčí:

28 mm

T-drážka:

Áno

Prílohy:

 
NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

 Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.     
VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.