HAKR HOBBY

HAKR HOBBY

CENA: 349.00 €

Vrátane DPH
Dostupnosť:

Nie je na sklade, opýtajte sa na dostupnosť!

Kód tovaru:

KTAZ007

Nosič na ťažné zariadenie HAKR Hobby

- univerzálny nosič na ťažné zariadenie na prepravu rôznych nákladov.

- vysoká nosnosť až 100 kg. Pred použitím je vhodné preveriť si v technickom preukaze max. zvislé zaťaženie vašeho ťažného zariadenia.

- rozmery ložnej plochy sú 110 x 45 cm. Nosič je vybavený sklopnými bočnicami, ktoré pomáhajú pri upevnení nákladu. Bočnice sú nastaviteľné a ložnú plochu je možné s nimi predĺžiť  na 56 cm.

- svetlá majú 13 pólovä zástrčku. Pre 7 polové elektromontáže ťažných zariadení je nutné použiť takzv. adapter - redukciu. Pri objednávke si ju vyžiadajte v poznámke - u nás ju dostanete zdarma (nie je súčasťou balenia).

- nemá sklopnú funkciu.

 

Technické údaje
 
Značka:

HAKR Brno

Model:

HV1150 Hobby

Rozmery:

110 x 45 x 15 cm

Hmotnosť:

12 kg

Nosnosť:

100 kg

Montáž:

Pákový mechanizmus

El. koncovka:

13 pin

Uzamykanie nosiča:

Áno

Záruka:

2 roky


 

 
NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

 Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.     
VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.