Nosič bicyklov Atera Strada Sport M2

Nosič bicyklov Atera Strada Sport M2

CENA: 399.00 €

Vrátane DPH
Stará cena: (449.00) €
Dostupnosť:

Dostupný len na predajniach BA,TN,ZA

Kód tovaru:

022684

 

Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Atera Strada Sport M2

  • Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Strada Sport M2 je veľmi kvalitný nemecký nosič a patrí svojimi proporciami a vlastnosťami medzi najlepšie nosiče bicyklov na ťažné zariadenie na trhu. Je jedným z najpredávanejším nosičov z našej ponuky.

  • Tento nosič je určený na prepravu 2 bicyklov avšak s použitím adaptéru 022 610 dostupným ako príslušenstvo je možné rozšíriť kapacitu na 3 bicykle.

 

  • Je vhodný aj na prepravu ťažkých elektrobicyklov.

  • Atera Strada Sport M2 je vybavená sklopnou funkciou, takže dostať sa k batožine do kufra aj s naloženými bicyklami na nosiči nieje problém. Sklopná funcia je dostatočné pre hatchbacky, kombi i SUV.

  • Atera Strada Sport M2 je možné uchytiť na akékoľvek ťažné zariadenie bez použiťia náradia.  Dokonalé plne automatické upínacie pákové zariadenie umožňuje nosič uchytiť bez nutnosti nastavovania a dodatočnej aretácie. Jednoducho iba položiť na ťažné zariadenie a zatlačiť páku. Výhodou je aj to že, nosič po uložení na ťažné zariadenie bude držať už bez utiahnutia. Následne je nosič jednoduché upraviť si súmerne s autom, bez toho aby vám padal na zem, a potom zatlačením páky zaistiť.  Indikátor na uchytení vám naznačí, že nosič je bezpečne pripevnený.

  • Atera Strada M2 má veľmi kompaktné rozmery. So svojou šírkou 1 m sa určite zmestí do väčšiny batožinových priestorov automobilov.

  • Držiaky rámov bicyklov sú konštruované veľmi precízne. Je možné ich otočiť všetkými smermi. Chránia bicykle proti poškodeniu - mäkký gumenný povrch úchytov a gumenný doraz na remeni. Račňa je konštruovaná tak, že pri dosiahnutí požadovaného napnutia preskočí na remeni na ďalší zub. V podstate je nemožné rám bicykla poškodiť. Uchytávací remeň je vystužený kovovým jadrom, čím dosahuje veľkú pevnosť a chráni bicykle pred odcudzením. Každá račňa na držiakoch rámov je uzamykateľná. Uchytí guľaté i oválne rámy s priemerom od 25 mm - do 80 mm.

  • Držiaky kolies Atera sú zámerne vytvorené ako kliny pod kolesá, aby sa eliminovali enormné bočné, ťahové a šmykové zaťaženia. Takto je koleso chránené pred akýmkoľvek poškodením - malý detail s veľkým efektom. Koleso do držiaku uchytíte jednoducho pomocou plastových ozubených remienkov a dotiahnete račňou. Upínacie remienky na držiakoch majú dĺžku 25 cm - sú vhodné na priemery plášťov do 2,4 palca (61 mm). Pre širšie plášte sú dostupné dlhšie remienky 30 cm (priemer do 3 palcov - 76 mm) a 35 cm (priemer do 4 palcov - 101 mm) ako príslušenstvo.

 

  • Pozície bicyklov majú od seba odstup 18 cm.

  • Elektrická koncovka svetiel je 13 pólová. Takže súčasťou svetiel je i hmlové svetlo a spätné cúvacie svetlo. Pri použití redukcie pre 7 pólové zásuvky ťažných zariadení, cúvacie svetlo svietiť nebude.

  • Ak máte 7 pólovú zásuvku na vašom ťažnom zariadení, redukciu dostanete od nás zdarma. Pri internetovej objednávke uveďte v poznámke, že potrebujte redukciu na 7 pólovú zásuvku.

Technické údaje
 
Značka:

Atera

Model:

Strada Sport M2

Prepravná kapacita bicyklov:

2

Vhodný pre elektrobicykle:

Áno

Nosnosť:

60 kg

Hmotnosť:

14,9 kg

Rozmery:

1000 x 200 x 590 mm - zložený

Veľkosti bicyklov:

Všetky

Veľkosti kolies:

Všetky

Max. šírka plášťa:

2,4 palca, pre širšie plášte dlhšie remene v príslušenstve

Max. priemer rámu bicykla:

25 - 80 mm, pre 80 mm+ adapter v príslušenstve

Max. rázvor kolies:

130 cm

Odstup medzi bicyklami:

18 cm

Sklopná funkcia:

Áno

Uzamykanie bicyklov:

Áno

Uzamykanie nosiča:

Áno

El. koncovka:

13 pol, adapter na 7 pol v našom obchode zdarma !

Montáž:

Pump-Fix - pákový mechanizmus

Záruka:

3 roky

Prílohy:

 

 
NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

 Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.     
VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.