Strešný nosič THULE Evo SquareBar 7105/7123/5299 pre OPEL Mokka (B)

Strešný nosič THULE Evo SquareBar 7105/7123/5299 pre OPEL Mokka (B)

CENA: 253.00 €

Vrátane DPH
Dostupnosť:

Skladom

Kód tovaru:

TH00718

Záruka:

5 roky

Strešný nosič THULE Evo SquareBar 7105/7123/5299 pre OPEL Mokka (B)

Balenie obsahuje 2 kompletné priečne nosiče najvyššej kvality s vynikajúcimi pevnostnými vlastnosťami.

Nosič sa dodáva v rozloženom stave. Balenie pozostáva z 3 krabičiek: 7105 - Thule Evo Clamp (4 pätky), 7123 - Thule SquareBar (2 tyče), 5299 - Thule Kit (4 gumičky + 4 kovové konzoly) pre OPEL Mokka (B).

 

7105 - Thule Evo Clamp: Tieto pätky strešného nosiča systemu Thule Evo sa používajú pre strechy vozidiel bez upevňovacích bodov - fixpointov. Patentovaný sťahovací mechanizmus utiahnete pomocou pribaleného momentového kľúča, ktorý vám ukáže kedy je nosič bezpečne a poriadne pripevnený k vozidlu. Iné náradie k zostaveniu a upevneniu nosiča nepotrebujete. Súčasťou pätiek sú taktiež zámky Thule One Key.

 

7123 - Thule SquareBar: Kovové nosné tyče Thule tyče s dĺžkou 127 cm, šírkou 32 mm, výškou 22 mm. Tyče sú potiahnuté polymérovou povrchovou vrstvou pre ochranu voči nárazu (kamienkov, atď...,) a táto vrstva prispieva kvalitnejšiemu uchyteniu príslušenstva či nákladov. Sú vyrobené z kvalitnej galvanizovanej ocele.

 

5299- Thule Kit pre OPEL Mokka (B) - balenie 4 gumičiek a 4 kovových konzol, ktoré pripevníte na pätky 7105 jednoducho bez použitia náradia.

Technické údaje
 
Výrobca:

THULE

Značka:

OPEL

Model:

Mokka

Karoséria:

5-dr SUV

Rok výroby:

21-

Uchytenie:

Normálna strecha

Nosnosť:

75 kg

Uzamykanie:

Súčasťou balenia

Dĺžka tyčí:

127 cm

NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

 Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.     
VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.